Εξοπλισμός Κρεοπωλείων - Μηχανές - Εργαλεία - Αναλώσιμα

Καλώς ήρθατε στο eButcher.gr
Καλάθι: 0 προϊόντα
Σύνολο: € 0,00

Τρόποι Αποστολής

Τα προϊόντα αποστέλλονται μέσα στις επόμενες μέρες έπειτα από τηλεφωνική συνεννόηση.

 1. Παραλαβή απο το κατάστημα

  Έπειτα από συνεννόηση με την εταιρία μας, μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το χώρο μας ,για την αποφυγή χρέωσης των μεταφορικών εξόδων.
 2. Αποστολή με εταιρία courier (για παραγγελία έως και 10kg)

  Η χρέωση των μεταφορικών εξόδων είναι 6,15 €  για δέμα έως 3kg και +1,24 € για κάθε επιπλέον κιλό και τα μεταφορικά έξοδα επιβαρύνουν τον πελάτη. Για απομακρυσμένες / δυσπρόσιτες περιοχές, προκύπτει επιπλέον χρέωση για την οποία θα ενημερωθείτε κατά την τηλεφωνική επιβεβαίωση της παραγγελίας σας.
 3. Αποστολή με μεταφορική εταιρία (για παραγγελία άνω των 10kg)

  Η επιλογή αυτή συνίσταται για ογκώδη ή/και βαριά προϊόντα. Επιλέγοντας τη μέθοδο αυτή, μπορούμε να παραδώσουμε την παραγγελία σας σε μεταφορική εταιρεία (γραφείο μεταφορών) της επιλογής σας. Στην περίπτωση αυτή, δεν υπολογίζεται κόστος μεταφορικών καθώς αυτό επιβαρύνει αποκλειστικά τον πελάτη.
 4. Μεταφορά με ΚΤΕΛ (για παραγγελία έως και 20kg)

  Προκειμένου να καλύψουμε περιοχές που δε καλύπτονται από τους παραπάνω τρόπους ή επείγουσες παραγγελίες μπορούμε να παραδώσουμε την παραγγελία σας σε πρακτορείο ΚΤΕΛ και να το παραλάβετε από το σταθμό της περιοχής σας. Στην περίπτωση αυτή το κόστος μεταφοράς είναι 10€.